Op 26 februari is Het Fluoriet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sinds kort heeft Het Fluoriet een eigen logo.

Het logo is ontworpen door Moniek de With van MyGraphics.

In het logo zijn gestileerde, geslepen en gepolijste deeltjes fluoriet te zien.

Fluoriet (steen) komt in verschillende kleuren voor. Deze doorzichtige steen met een glasachtige glans is als een soort metafoor voor het bedrijf Het Fluoriet.

Het Fluoriet wil het (onderwijs)aanbod voor computational thinking op diverse (laagdrempelige) manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door leerkrachten te ondersteunen vanuit dat wat er al in de school voorhanden is en aansluitend bij dat waar binnen de school “toch” al aan gewerkt wordt.

Computational thinking kan op verschillende manieren (“kleuren”) aangeleerd worden.

Daarnaast maakt Het Fluoriet zo nu en dan ook wel eens een uitstapje naar het verzorgen van aanbod op het gebied van wetenschap en technologie (indien gewenst met een koppeling met computational thinking).

Sommige mensen hebben de ervaring dat edelstenen hen kunnen helpen in bepaalde situaties. Fluoriet zou de eigenschap hebben dat het het zelfvertrouwen vergroot en concentratie ondersteunt.

Het Fluoriet sluit graag aan bij mogelijkheden in bestaande (school)situaties en wil leerkrachten zo ondersteunen dat zij zichzelf met zelfvertrouwen en glashelder aanbod voor computational thinking en / of wetenschap en technologie zien verzorgen aan hun leerlingen. Uiteraard kan Het Fluoriet ook zelf het aanbod verzorgen zodat de school ontzorgd wordt en leerlingen op dit gebied vol zelfvertrouwen en met een mooie basis hun verdere schoolloopbaan kunnen voortzetten.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op!

Categorieën: Geen categorie