In de voorjaarsvakantie, op woensdag 27 februari, is er voor kinderen die hun zwemdiploma hebben en in groep 4 of hoger zitten de gelegenheid om gebruik te maken van een heel mooi gevarieerd programma van 10.00 u tot 15.00 u dat verzorgd wordt door drie partners: Sportaccommodatie Timpke, NatasUnik Lab (Natasja Hoekstra) en Het Fluoriet (Sandra Legters).

’s Ochtends maken de kinderen kennis met allerlei denkspellen (Brain games) en mogen zij deze spellen spelen waarbij 21ste eeuwse vaardigheden zoals bijvoorbeeld probleemoplosvaardigheden en samenwerken een rol spelen.

 

Een deel van deze spellen lijkt wat uitvoering betreft op traditionelere “gezelschapsspellen” (“aan een tafel”) en een ander deel van deze spellen zal gespeeld worden in de sporthal. Het zijn geen spellen waarbij kinderen de competitie bij elkaar hoeven aan te gaan, of waarbij een appèl gedaan wordt op hun sportieve / motorische vaardigheden, maar juist meer op het ontwikkelen van eerder genoemde 21ste eeuwse vaardigheden.

 

Na dit ochtendprogramma krijgen de kinderen een lunch aangeboden.

 

Na al de geestelijke inspanning van het ochtendprogramma kunnen de kinderen dan in de middag onder toezicht van personeel van ’t Timpke gezellig samen zwemmen.

 

Wat is er nodig om mee te doen:
– Aanmelden vooraf (uiterlijk op dinsdag 26 februari) bij NatasUnik (natasunik @gmail.com) of bij Het Fluoriet (info @hetfluoriet.nl)
– Neem (binnen)gymschoenen en zwemkleding mee
– Voor aanvang: geld (€17,50) in enveloppe (voorzien van naam van het kind en telefoonnummer van contactpersoon van die dag (in geval van calamiteiten bereikbaar))
– Heel veel goede zin 🙂

Categorieën: Geen categorie