Vandaag is het precies één jaar geleden dat ik Het Fluoriet inschreef bij de Kamer van Koophandel!

Hoewel er nog genoeg te leren is en er nog onzekerheden zijn, ben ik toch ook blij dat ik deze stap gezet heb.

Het was voor mij een jaar vol met nieuwe ontwikkelingen, nieuwe ontmoetingen en fijne samenwerkingen en een jaar waarin ik als beginnend ondernemer van Het Fluoriet van verschillende mensen veel support heb ervaren.

Wat was het mooi om, ondanks de onzekerheid die alle “nieuwigheden” voor mij met zich meebrachten, de betrokkenheid en het plezier van deelnemers (van kinderen en volwassenen) en het vertrouwen van opdrachtgevers en overige relaties te merken. Dat is waar ik met dankbaarheid, trots en heel veel plezier op terug kijk!

Als kers op de taart kan ik melden dat ik sinds vandaag, als het nodig is, de grote en kleine mensen waarmee ik werk ook kan helpen als het plotseling even minder gaat met hun gezondheid: ik heb vandaag mijn EHBO-examen met goed gevolg afgelegd.

Natuurlijk hoop ik de laatst geleerde vaardigheden nooit te hoeven toe te passen, maar ik vind het toch wel een rustiger en vertrouwder idee om ook op dit gebied over wat basis te kunnen beschikken.

Ik hoop iedereen in blakende gezondheid tegen te komen zodat we samen kunnen bekijken en overleggen wat Het Fluoriet en u/jij voor elkaar kunnen (blijven) betekenen!

Categorieën: Geen categorie