Op 15 maart is de landelijke onderwijsstakingsdag waar veel scholen bij aan sluiten. Een heel begrijpelijk en goed initiatief. Hopelijk helpt deze staking om nog beter onderwijs te kunnen realiseren voor alle kinderen.

 

Voor kinderen van groep 4 en hoger die dan vrij zijn, organiseren NatasUnik Lab (Natasja Hoekstra) en Het Fluoriet (Sandra Legters) van 8.30 tot 15.00 u een leuk, afwisselend en leerzaam evenement in bij het Muziekcentrum in Borculo.

 

Het programma dat we kunnen realiseren met Chaval-ja (Bernadette Nijhuis) en Nol Klein Gunnewiek (circusdocent (kinderfeestjes) bij Studio26) is nu al een heel mooi gevarieerd programma en we zijn wij nog in gesprek met een aantal andere partijen/organisaties om er samen misschien nog iets mooiers van te kunnen maken. Daardoor kunnen we nog niet alle activiteiten benoemen die wij kunnen gaan aanbieden.

 

Bekijk bijgevoegde flyer voor aanvullende informatie.

 

Wat is er nodig om mee te doen:
– Aanmelden vooraf (uiterlijk op donderdag 14 maart) (met vermelding van voor-, achternaam en leeftijd van kind(eren)) via mail bij NatasUnik (natasunik @gmail.com) of bij Het Fluoriet (info @hetfluoriet.nl)

– Voor aanvang: geld in enveloppe (voorzien van naam van het kind/ de kinderen en telefoonnummer van contactpersoon van die dag (in geval van calamiteiten bereikbaar))

– Eigen lunch (voor drinken en versnaperingen wordt gezorgd)
– Heel veel goede zin 🙂

Categorieën: Geen categorie