Het is bijna meivakantie en dan wordt er voor kinderen uit groep 4 of hoger heel mooi aanbod verzorgd worden door NatasUnik Lab (Natasja Hoekstra) en Het Fluoriet (hetfluoriet.nl, Sandra Legters).

Mede naar aanleiding van enthousiaste reacties van deelnemende kinderen op eerder aanbod van NatasUnik Lab en Het Fluoriet is dit nieuwe aanbod “Raak!” ontstaan.

Is uw kind nieuwsgierig, creatief of wil het graag meer te weten komen en ervaren over: kracht, (veer)energie en constructies, dan is deze workshop helemaal “Raak!”

Op 25 april van 10.00 tot 12.30 uur verzorgen we bij Palio, Beatrixpark 22a in Winterswijk “Raak!” en op 29 april van 13.00 tot 15.30 uur verzorgen we deze workshop bij Wijkgebouw de Koppel, Julianastraat 27 in Borculo.

De kosten zijn €15,- (prijs gezin/groep: 1e kind €15,-, 2e kind €13,50, vanaf 3e kind €11,- per kind), dit is incl. drinken, tussendoortje en een aandenken.

Let op: het maximaal aantal deelnemers is 15.

De kinderen kunnen worden aangemeld via mail aan NatasUnik Lab ( NatasUnik @gmail.com ) of Het Fluoriet  ( info @hetfluoriet.nl ) onder vermelding van naam, leeftijd en woonplaats van de deelnemer(s) en telefoonnummer van de contactpersoon van dat moment (in geval van calamiteiten bereikbaar).

Betaling verloopt door voor aanvang aan het betaalverzoek dat gestuurd zal worden te voldoen.

 

Categorieën: Geen categorie