Het is bijna herfstvakantie!

Voor kinderen uit groep 4 of hoger en minimaal zwemdiploma A hebben, gaan NatasUnik Lab (Natasja Hoekstra) en Het Fluoriet (Sandra Legters) in samenwerking met Sportaccomodatie ’t Timpke en Optisport Sport- en recreatiecentrum ’t Spilbroek een mooi aanbod (workshops) verzorgen.

 

In de herfstvakantie gaan we zowel in Borculo als in Neede workshops geven in combinatie met een lunch en vrij zwemmen voor iedereen uit Berkelland en omgeving vanaf groep 4 met minimaal zwemdiploma A.

 

Op donderdag 24 oktober start om 9.30 uur de workshop RobotXperience bij Sportaccomodatie ’t Timpke Haarloseweg 10 in Borculo.

De kinderen gaan dan door ontdekkend en onderzoekend leren met de volgende vragen aan de gang: Hoe zien robots eruit? Lijkt jouw zelfgemaakte robot van kosteloos materiaal en met iets kleins van stroom op een echte robot?

Als de kinderen klaar zijn met het ontdekken en maken (rond 12.00 uur), gaan we samen genieten van een welverdiende lunch in de kantine van het zwembad. Rond 13.00 uur is het zwembad open en mogen de kinderen (als minimaal zwemdiploma A hebben) onder toezicht van het personeel van het zwembad lekker zwemmen tot 15.00 uur. Aansluitend mogen de kinderen het door hen gemaakte werk meenemen naar huis.

Op vrijdag 25 oktober start om 9.30 uur de workshop Auto Mobiel bij Optisport Sport- en recreatiecentrum ’t Spilbroek  Bleekenweg 14 in Neede. Door ontdekkend en onderzoekend leren gaan de kinderen met de volgende vragen aan de gang: Kun je met rietjes en flessendoppen een auto mobiel maken? Kan een automobiel ook zonder motor vooruit komen?

Als de kinderen dat allemaal ontdekt en gemaakt hebben, (rond 12.00 uur), gaan we samen genieten van een welverdiende lunch in de kantine van het zwembad. Vanaf ongeveer 13.00 u mogen de kinderen (met minimaal zwemdiploma A) onder toezicht van het personeel van het zwembad lekker zwemmen tot 15.00 uur. Daarna de kinderen de door hen gemaakte auto mobiel meenemen naar huis.

Als je nieuwsgierig bent naar robots en/of naar hoe een automobiel kan bewegen zonder motor en zelf creatief bezig wil zijn, dan is dit herfstvakantie aanbod (RobotXperience en Auto Mobiel) echt iets voor jou!!

De kosten per workshop zijn €20,- (per kind, inclusief workshop, kleine versnapering, voldoende drinken, lunch en entree zwembad).

Aanmelden kan via mail o.v.v. naam en leeftijd van het kind / de kinderen en telefoonnummer van de contactpersoon van dat moment (in geval van calamiteiten bereikbaar). Betaling voor aanvang door aan het betaalverzoek dat gestuurd zal worden te voldoen.

Wat is er nodig om mee te doen:
– Aanmelden vooraf bij NatasUnik (natasunik @gmail.com) of bij Het Fluoriet (info @hetfluoriet.nl)

– Neem zwemkleding mee
– Doe niet de mooiste kleren aan
– Voor aanvang: €20,- overmaken

– Voor aanvang: naam van het kind en telefoonnummer van contactpersoon van die dag (in geval van calamiteiten bereikbaar) voor het kind doorgeven

– Heel veel goede zin 🙂

Categorieën: Geen categorie