De afgelopen weken verzorgden Bart van den Broek (STEAM Academy – Royaal Spelen) die onder andere de pakketten samen stelde, Natasja Hoekstra (NatasUnik Lab) en Het Fluoriet in het kader van Zomertoer Berkelland namens Muziek en Kunstwijs op verschillende plekken samen workshops waarbij de deelnemers bruggen en boten bouwden.

De brug die de deelnemers konden bouwen, was een replica van de Hofweidebrug in Borculo.

Wij vonden het erg leuk om de workshops voor en met de gezellige en enthousiaste deelnemers te kunnen verzorgen.

Op 5 augustus kwam wethouder Anjo Bosman even een kijkje nemen naar wat de kinderen zoal deden tijdens de creatieve ochtend. De door Judith Welle van gemeente Berkelland gemaakte foto is met toestemming opgenomen in het onderstaande filmpje.

Het Sterrenpalet, Wijkgebouw de Koppel, Voetbalvereniging Ruurlo, Natuurpark Kronenkamp en Marika Meershoek hartelijk dank dat we bij jullie te gast mochten zijn!

 

Categorieën: Geen categorie