Op het Kompaan College, locatie Wijnhofstraat in Zutphen werd op 14 oktober een cultuurdag georganiseerd voor leerlingen klas 1 basis/kader van het VMBO.

Wilda Kobes, vroeg me of ik op die dag namens Het Fluoriet voor vijf lesgroepen van ieder zo’n 19 à 22 leerlingen de zeer beknopte versie (maximaal 50 minuten per lesgroep) van de workshop “Bewegend Blikje Bouwen” zou willen verzorgen.

Mede dankzij hulp van mensen die mij hebben geholpen om in de relatief korte tijd materiaal te verzamelen en de hardwerkende en enthousiaste leerlingen was het een drukke maar vooral mooie Fluoriet-dag.

Via Wilda ontvingen alle gastdocenten de terugblik van de school op deze cultuurdag:

“De leerlingen waren erg enthousiast en ook verrast door alle activiteiten die aangeboden werden. Over het algemeen waren de leerlingen erg fanatiek en deden goed mee…

…De gastdocenten hebben de workshops goed ingevuld en de leerlingen er goed bij betrokken….

…Bewegend blikje vonden de leerlingen heel gaaf, ze hadden iets om mee te nemen naar huis. Ook de andere workshops waren prima verlopen. 

Collega’s waren erg te spreken over de activiteiten die goed bij onze leerlingen passen. Veel mooie reacties gehad! Het was echt een hele leuke dag…”

Docente Nicole Kemerink maakte de foto’s die ik met haar toestemming deel:

Categorieën: Geen categorie