Vandaag is het precies drie jaar geleden dat ik Het Fluoriet inschreef bij de Kamer van Koophandel.

Ondanks alle bijzonderheden was het ook nu weer een leerzaam jaar vol met nieuwe ontwikkelingen, nieuwe ontmoetingen en fijne samenwerkingen en een jaar waarin ik als beginnend en lerend ondernemer van verschillende mensen veel support heb ervaren.

Met dankbaarheid, trots en heel veel plezier kijk ik, ondanks de onzekerheid die alle “nieuwigheden” voor mij met zich meebrachten, terug op de betrokkenheid en het plezier van deelnemers (kinderen en volwassenen) en het vertrouwen van opdrachtgevers en overige relaties ondanks en soms zelfs dankzij de bijzondere omstandigheden waar we mee te maken hebben.

Ik hoop jullie dit nieuwe Fluorietjaar (weer) tegen te komen zodat we samen kunnen bekijken en overleggen wat we voor elkaar kunnen (blijven) betekenen!

Categorieën: Geen categorie