De afgelopen vier weken gingen kinderen van IKC Het Simmelink in het kader van cultuur workshops aan de slag met “Strijd der machinerie”.
De kinderen maakten in teamverband van eenvoudige materialen een bewegend machientje / apparaatje, dat vervolgens (in de laatste les van de serie) probeerde om de machientjes / apparaatjes van hun klasgenootjes uit het speelveld te duwen.
Aan het einde van de vierde les was er niet alleen een prijs voor de makers van de “sterkste” machine, maar ook voor het creatiefste team, het team dat het best doorzette en voor het team dat het best kon samenwerken waren er prijzen.
Wij, NatasUnik Lab en Het Fluoriet, vonden het erg leuk om deze opdracht met deze enthousiaste, inventieve en hardwerkende kinderen te kunnen doen!
#techniek #21centuryskills #trots
Categorieën: Geen categorie