Nadat de versnellingsvraag om te komen tot een leerlijn programmeren bij de PO-raad ingediend was en voor de zomervakantie van 2015 gehonoreerd werd, werd er gedurende een aantal maanden nauw samen gewerkt door Teun Meijer (Onderwijsgroep FIER), Harriet Leget en Wietse van Bruggen (Kennisnet), Allard Strijker (SLO) en Sandra Legters (OPONOA).

Op 25 mei 2016 werd in Utrecht bij Domstad het resultaat van deze samenwerking onder grote belangstelling gepresenteerd: een voor iedereen vrij beschikbaar leerlijn die via een wikiwijspagina toegankelijk is.

Tijdens de bijeenkomst waren er diverse sprekers waaronder Simone Walvisch (PO-raad), Theo Douma (O2G2) en Pieter-Paul Eppings (Vlissingse Schoolvereniging).

Mark Vrolijk kwam als bestuurder van Onderwijsgroep FIER aan het woord.

De werkgroepleden die veel samen hadden gewerkt presenteerden de leerlijn.

Klik hier om de presentatie die zij gebruikten te bekijken.

Klik hier om de leerlijn te bekijken.

Categorieën: Geen categorie