Op uitnodiging van Muziek en Kunstwijs verzorgden NatasUnik (Natasja Hoekstra) en Het Fluoriet (hetfluoriet.nl , Sandra Legters) vanmorgen vanuit de workshopruimte van Roy Hassink in Neede namens Bibliotheek Oost-Achterhoek een van de online workshops voor het Zomerbieblab.
Ondanks de voorbereiding vooraf was de start in technisch opzicht wat stroef, maar gelukkig hadden we geduldige deelnemers en konden we (zij het anders dan vooraf bedacht was) toch aan de slag met onderzoeken of waterdruppels samen kunnen werken.
Wij vonden het erg leuk om de reacties van de kinderen op de dingen die ze uitprobeerden te horen en we hopen hen handvatten te hebben gegeven om thuis verder te kunnen experimenteren en onderzoeken.

Benieuwd naar meer Zomerbieblabs en/ of aanmelden? Ga dan naar: https://www.oostachterhoek.nl/zomerbieb/zomerbieblabs.html

Categorieën: Geen categorie