NatasUnik Lab (Natasja Hoekstra) en Het Fluoriet (Sandra Legters) hebben, net als in 2019, veel samen gewerkt, samen dingen bestudeerd en weer een aantal workshops samen verzorgd.

We hebben zelf onder andere (online) aanbod gevolgd op het gebied van wetenschap en technologie in het (basis)onderwijs en computational thinking.

Daarnaast waren we in contact met diverse andere partijen die met bovengenoemde onderwerpen bezig zijn of daar juist mee aan de slag wilden.

Via onder andere Muziek en Kunstwijs, Bibliotheek Oost-Achterhoek en Partou Borculo konden kinderen meedoen met de workshops.

Zoals voor velen was het voor ons ook eerst even schakelen en wennen om ons aanbod (ook) online uit te kunnen voeren. Gelukkig houden we ervan om nieuwe dingen te leren en dat kwam dus helemaal van pas 😉

Om een indruk te krijgen van een aantal van deze workshops, nodigen we iedereen van harte uit om het memoryspel te spelen dat via bijgevoegde link te vinden is: https://tinyurl.com/1ibrynab

Voor 2021 hebben we uiteraard ook mooie nieuwe plannen zowel samen als ieder afzonderlijk. Hopelijk kunnen we daarmee ook dit jaar of in de toekomst iets voor uw organisatie of anderen die u kent betekenen.

Heeft u daar interesse in, of kunnen we u op een andere manier van dienst zijn, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op!

Categorieën: Geen categorie