Een aantal weken geleden kregen we, NatasUnik en Het Fluoriet, de vraag of we, net als in de voorgaande twee zomervakanties, iets zouden kunnen betekenen voor de kinderen die naar de buitenschoolse opvang gaan bij Partou Borculo.

In deze zomervakantie is “Nederland vakantieland” het thema bij deze vestiging van Partou. We hadden meteen al een idee wat zou kunnen passen: het concept (eenvoudige) krachtoverbrenging.

Voor beide groepen (jongere kinderen en oudere kinderen) bedachten we een opdracht die zij zelf konden maken en die ook past bij het Achterhoekse (Berkellandse) landschap. We gingen aan de slag met beweging, (wind)energie, kracht, overbrenging en de oudste kinderen gingen ook aan het werk met assen, snaren en rotatie.

Het was erg leuk om weer iets te mogen betekenen voor deze hardwerkende en creatieve technici in de dop!

Categorieën: Geen categorie